Rakenteiden kestävyys

Autamme teitä projekteissanne. Kerromme miten rakenteiden lujuuslaskenta ja mitoitus tehdään taloudellisesti.

Koulutamme

Tahdotteko osata paremmin? Me koulutamme insinööreistä varmempia ja nopeampia rakenteiden suunnittelijoita.

Ohjelmat meiltä

Edustamme useita ohjelmistotaloja ja kehitämme nopeaa mitoitusohjelmaa. Kun koet että isot ohjelmistot ovat kalliita, vaikeatajuisia ja liian isoja hallittavaksi niin Jigi on pieni, edullinen ja helppo.

Referenssejä

Olemme kouluttaneet insinöörejä, suunnitelleet ja kehittäneet rakenteita, ohjelmistoja ja osaamista vuodesta 1994 asti. Meillä on Suomessa yli 320 asiakasta.

A&S Virtual Systems Oy - Rakenteiden Suunnittelu

Olisiko mukava suunnitellla nopeasti, tehokkaasi ja edullisesti - ja virheittä? Virtual Systems Oy myy parhaita rakennesuunnitteluohjelmia, kouluttaa ja kehittää suunnittelun työtapoja ja tehokkuutta.

 

Myymme rakenteiden laskentaohjelmistot

Ohjelmillamme mallinnat ja lasket esim. talorakenteita, siltoja, putkistoja, koneiden ja laitteiden osia ja tehdashalleja; kohteet voivat olla suuria tai pieniä. Vuosien saatossa meille on kertynyt asiakkaita jo yli kolmastasadasta yrityksestä.

Autamme ohjelmistojen käytössä

Tuoteperheeseemme kuuluu laaja kokoelma maailman johtavia lujuuslaskentaohjelmia. Me olemme itse rakenteiden suunnittelijoita ja kokeneita ohjelmistojen soveltajia ja käyttäjiä. Ohjelmistot, käyttäjien koulutus ja ohjelmistojen käytön sovittaminen suunnittelun käytäntöön ovat kaikki vahvoja alojamme.

Suunnittelemme erilaisia rakenteita ja laitteita

Tiedät varmaan tilanteen, jossa olisi tarvetta ammattitaitoiselle lisätyövoimalle mutta sellaista ei ole saatavilla. Me voimme silloin auttaa sinua. Meiltä saat ammattitaitoista rakenteiden laskenta- ja mallinnuspalvelua.